اردوی شهرک سینمایی غزالی

دانش آموزان متوسطه به شهرک سینمایی غزالی رفتند

دکور ساختمانی از خیابان لاله‌زار در شهرک سینمایی ایران.

شهرک تلویزیونی سینمائی ایران (شهرک سینمائی غزالی سابق)[۱] نام محوطه بزرگی است در غرب تهران که در آن دکورهای خیابان‌ها و ساختمان‌های مربوط به فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی ساخته و نگهداری می‌شود.  دکورهای این شهرک دکورهای ساختمان‌ها و خیابان‌هایی هستند که واقعاً در تهران قدیم وجود داشتند. از دیگر دکورهای ساخته شده در این شهرک، دکور شهر اورشلیم است که در سریال‌ها و فیلم‌های سینمائی بسیاری استفاده شده‌است.

این شهرک که در بزرگراه شهید لشگری، (کیلومتر ۱۵ خیابان ۵۵ ام) روبروی شرکت سایپا جای گرفته‌است، در سال ۱۳۵۸ توسط کارگردان فقید ایرانی، علی حاتمی ساخته شد.

دانش اموزان به شهرک سینمایی رغتند و ضمن گردش در آن از نمایشگاه ماشین های قدیمی موجود در ان هم دیدن کردند در پایان ناهار را در رستوران شهرک صرف کردند